Hotspots, Nederland

Vegan Food Tour Amsterdam

Dainty-Dream-Amsterdam-Vegan-Food-Tour01
Afgelopen zondag ging ik met Lydia naar Amsterdam om een Vegan Food Tour te doen. We hadden een onwijs leuke dag vol met lekker eten, geklets, foto’s en gewandel. We hebben super lekker gegeten die dag en ik wilde de plekjes waar we heen zijn geweest graag met jullie delen.

We begonnen de tour bij The Avocado Show op de Daniel Stalpertstraat 61 (de Pijp), er stond een lange rij buiten, maar wij hadden de mazzel dat dat allemaal grotere groepen waren die op een plekje aan het wachten waren. Wij waren maar met z’n tweeën, dus we konden vrij snel plaats nemen. We gingen voor een Vegan Poké Bowl en de Avocado Rose op brood met een wasabi sausje, zoooo lekker.

Dainty-Dream-Amsterdam-Vegan-Food-Tour03

Dainty-Dream-Amsterdam-Vegan-Food-Tour02

Daarna gingen we naar Coffee & Coconuts, waar we een ijskoffie, smoothie en taartje namen. Het was een vegan cheesecake en was lekkerder en frisser dan we hadden verwacht, genieten! Het is een super mooie en grote tent waar je lekker een bakkie kunt doen, lunchen of lekker werken met je laptoppie.

Dainty-Dream-Amsterdam-Vegan-Food-Tour04

Dainty-Dream-Amsterdam-Vegan-Food-Tour05

Dainty-Dream-Amsterdam-Vegan-Food-Tour06

Hierna waren we eigenlijk een beetje vol en besloten we naar de volgende locatie te wandelen, het was mooi weer en zo konden we mooi alvast wat calorieën verbranden en van het mooie weer genieten tussen het winkelen door.

Dainty-Dream-Amsterdam-Vegan-Food-Tour08

Na een lange, warme wandeling kwamen we eindelijk met lege maag en zere voeten aan op onze eindlocatie: de Vegan Junkfood Bar We namen ‘Parme-san’ and garlic french fries met een pittig sause en zeewier nuggets met zeewiersaus. De patatjes waren heerlijk, de nuggets wat minder. Een beetje taai en erg vettig helaas. Maar we hadden zo’n trek dat we evengoed alles hebben opgegeten!

Vegan Junkfood Bar

Daarna gingen we moe maar voldaan terug naar huis. Ik heb een heerlijke dag gehad en ik kan niet wachten tot onze volgende vegan tour, in Split, Croatië!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Siobhan Casey 09/05/18

    How do we book this tour. It looks great!!

  • Reply daintydream 01/08/18

    We made our own little tour, but I can send you the details if you want 🙂

  • Leave a Reply