Groot Brittanië, Hotspots, Reizen

Londen Hotspot: J+A Café

JA05
Op onze laatste dag in Londen gingen wij op zoek naar een leuk eettentje om te lunchen na een hele ochtend te hebben gelopen. Ik vond iets wat mij leuk leek in een boekje en we gingen op zoek. We waren in een gedeelte van Londen waar niet een tentje zoals deze verwachtten, maar nadat we een steegje inliepen werden we verrast! Het zag er super gezellig en leuk uit. Ook de menukaart had heerlijke gezonde opties, helemaal top!

Wat info van de website:

Tucked away in a courtyard between Clerkenwell Road and Great Sutton Street, we are on the ground floor of a beautiful old diamond-cutting factory.

Our café is inspired by traditional family values and good old-fashioned hospitality. In our family, the kitchen is at the heart of the home: there is always fresh-baked soda bread, a big pot of tea and a cake on the table. We have tried to recreate that feeling of homeliness wherever we can.

JA04

“We believe in healthy and wholesome home-cooking and baking, using simple recipes and fresh produce.”

JA03

Wouter nam een club sandwich en ik een superfood salade met geitenkaas en ze waren allebei heerlijk! We hebben zitten te genieten van ons laatste maal in Londen.
JA01

JA02

J+A Cafe
Clerkenwell Cafe
4 Sutton Lane
London, EC1M 5PU
e: info@jandacafe.com
t: 0207 490 2992

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply