Ontbijt, Recepten

Recept: Ontbijtwrap

breakfastburrito03
Alweer bijna 4 jaar geleden ging voor 5 weken op vakantie naar Amerika, waar ik logeerde bij familie in Californië. Mijn neef woont in San Diego en daar eten ze vaak burrito’s, zelfs voor ontbijt. Mij hoor je niet klagen, want het was allemaal heerlijk! Ik heb daar de beste burrito’s ooit gegeten. Ik denk vaak terug aan die tijd en mis mijn familie heel erg. Om een beetje herinneringen op te halen, maakte ik zelf eens een ontbijtwrap!

Benodigdheden voor 1 wrap:

 • 1 volkoren tortilla
 • Een handje spinazie
 • 1/4 avocado, in blokjes
 • 1 ei
 • 3 cherry tomaten, in 4-en
 • Kiemen
 • 1/2 eetl. kokosolie
 • Zwarte peper

breakfastburrito01
Instructies:

 1. Verwarm wat olie in een koekenpan en bak hierin je eitje, scrambled met wat zwarte peper. Laat het afkoelen als het gaar is.
 2. Leg de tortilla op je bord en leg over het midden (zie foto hierboven) de blaadjes spinazie, de avocadoblokjes, het ei, tomaatjes en kiemen.
 3. Rol dit op en je bent klaar! Zo makkelijk is het.

breakfastburrito02

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Marcia 30/06/16

  Oh deze ga ik zeker eens maken!

 • Leave a Reply