Samenwerken

Leuk dat u geïnteresseerd bent in een samenwerking met Dainty Dream. Samenwerken kan op verschillende manieren, hieronder vertel ik hier meer over.

Samenwerkingen

Advertenties en advertorials
Ik schrijf graag over nieuwe producten, hotspots of events die aansluiten bij mijn blog en lifestyle. Ook heb ik ruimte voor een aantal advertertenties die ik aanbied voor een vast maandbedrag. Stuur mij een mail voor meer informatie en doe eventueel een voorstel  naar info@daintystudio.com als u graag een samenwerking wilt aangaan.

Persreizen
Reizen is een groot onderdeel van mijn blog, ik reis graag af op zoek naar mooie plekjes en hippe hotspots waar ik mooie fotoreportages kan maken die bij mensen spontaan het Wanderlust virus doet aanwakkeren. Wilt u samenwerken voor een persreis, neem dan contact met mij op via info@daintystudio.com.

Hotspots
Bent u eigenaar van een leuk lunchtentje, fancy restaurant of wat voor plekje dan ook en wilt u meer aandacht op social media en mijn blog? Dan kunt u mij altijd uitnodigen via info@daintystudio.com  om eens te komen kijken en/of proeven.