Ontbijt, Recepten

Overnight oats met mango, kokos en pecannoten

Overnight oats mango kokos pecannoten
Voor dagen dat ik net even wat minder tijd heb en snel moet ontbijten maak ik altijd de avond van te voren overnight oats. Ik heb hier al verschillende receptjes gedeeld, zoals deze carrot cake overnight oats of Overnight oats met aardbeien en frambozen.

Dit recept is eigenlijk per ongeluk ontstaan, ik had namelijk al een basis gemaakt voor overnight oats, ik moest er alleen nog even wat fruit en anders lekkers op knallen en ik was good to go. Toevallig had ik net een (iets te dikke) smoothie gemaakt van mango en kokos en voordat ik mijn fruit erop legde, deed ik er eersts een flinke laag van mijn smoothie op en dat was dus super lekker! Natuurlijk moet ik dan hier het recept ook even delen!

Benodigdheden voor de smoothie:

Dit is genoeg voor 4 potjes overnight oats, of leng wat je over hebt aan met water en drink het als smoothie!

Benodigdheden voor 1 portie overnight oats:

 • 4 eetlepels havermout
 • 1 eetlepel kokosschaafsel
 • 1 eetlepel lijnzaad
 • 1/2 eetlepel chiazaad
 • 150 ml Dream kokosnoot- en rijstmelk
 • Handje mango in blokjes
 • 4 pecannoten

Instructies:

 1. Doe in een afsluitbaar potje de havermout, kokosschaafsel, lijnzaad en chiazaad. Roer het goed door elkaar en giet de melk eroverheen. Meng alles grondig door elkaar en zet het minimaal 3 uur in de koelkast.
 2. Doe alle ingrediënten voor de smoothie in een blender en blend het tot een gladde massa.
 3. Schep de smoothie op de overnight oats, wat je aan smoothie overhoud kun je opdrinken (even aanlengen met water of sap).
 4. Maak het af met de blokjes mango, pecannoten, kokosschaafsel en chiazaad.

Overnight oats mango coconut pecans

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply