Over

Hoi, welkom op mijn blog! Wat leuk dat je even komt kijken. Ik ben Mandy Fisher, 38 jaar en ik woon in Zaandam samen met mijn vriend Wouter, dochter Zoey en Frans Bulletje Pip. Overdag ben ik grafisch Vormgever en content manager en in mijn vrije tijd houd ik al bijna 10 deze blog met veel plezier bij.

Ik ben een ‘meisje’ met veel hobbies: Koken (en eten!), sporten, creatief bezig zijn, lezen, reizen en leuke dingen doen met vrienden en familie staan hoog op mijn lijstje. Ik fotografeer alles wat los en vast zit. Veel ervan zul je hier terug zien.

Verder ben ik ook heel actief op social media. En met actief bedoel ik eigenlijk verslaafd. Dus wil je meer zien, voeg me gerust overal toe!

OVER DAINTY DREAM

Jaren geleden ben ik al begonnen met het bouwen van simpele websites. Om mijn passies en leven te delen heb ik ongeveer 10 jaar geleden besloten een blog te beginnen, wat toen nog veel over scrapbooking, tekenen en schilderen ging. Maar ook hier en daar een receptje en verslagjes van events waar ik heen ging. Uiteindelijk is dit een lifestyle blog en veranderd het langzaamaan mee met mijn leven, wat eigenlijk heel logisch is. Ik heb altijd al veel gesport en mijn ouders vonden het belangrijk dat ik gezond at, maar de afgelopen jaar is een healthy lifestyle steeds belangrijker geworden in mijn leven.

Wat je zult vinden op Dainty Dream:

HERFST: Mijn favoriete jaargetijde. Heerlijk op de bank onder een dekentje met de kaarsen aan terwijl het buiten regent. Heerlijke pompoengerechten, warme drankjes en spicy cocktails. Het (her)ontdekken van hobby’s, noem maar op. Ik vind het allemaal fantastisch en dat zal je hier ook wel merken!

RECEPTEN: Gezond, maar vooral lekker eten vind ik erg belangrijk. Ik probeer graag nieuwe dingen uit en alles wat ik (en Wouter) lekker vinden deel ik hier op mijn blog. Van snelle ontbijtjes tot uitgebreide avondmaaltijden, je kunt het hier allemaal vinden.

SPORT: Ik doe veel aan sport, zo doe ik aan CrossFit, bootcamp en hardlopen, ik bezoek graag sportieve events en doe mee aan diverse hardloopwedstrijden, waar ik dan een stukje over schrijf.

REIZEN: Ik ben liever een week op reis dan dat ik 6 paar nieuwe schoenen koop. Reizen is mijn grootste passie en heb eigenlijk altijd wel ‘last’ van Wanderlust. Zo heb ik al veel ervaring met op reis zijn en deel ik hier graag mijn tips. Ook de vele foto’s die ik maak en hotspots die ik bezoek vinden hier een plaatsje.

PROJECTEN: Al mijn creatieve uitspattingen zul je onder dit kopje vinden. Vooral de naamschilderijtjes die ik op aanvraag maak, maar ook grafisch werk, tekeningen en schilderijen kan je hier terugvinden.

FREEBIES: Als grafisch vormgever maak ik vaak dingen voor mezelf wat ik kan gebruiken voor Project Life, in mijn agenda of het dagelijks leven. Dit deel ik graag met jullie als gratis download!

Bovenstaande categorieën zijn vaste items, natuurlijk komt er af en toe iets anders tussendoor, maar dat houd het alleen maar leuk!