Reisverslagen, Reizen, Verenigde Staten

Texas: Houston


Op dinsdag 9 april 2019 vertrokken Wouter en ik met KLM naar Houston, Texas. We boekten onze tickets vrij spontaan tijdens de KLM Wereld Deal Weken, dus we hadden best een goede deal te pakken. We planden een week in, in Houston, San Antonio en Austin. Vandaag deel ik de foto’s van onze dagen in Houston! We verbleven in 2 verschillende AirBnB’s, die ons heel goed zijn bevallen. Ik zal hieronder de linkjes delen.

Tijd om te gaan! Wij halen traditioneel altijd een Starbucksie op Schiphol.

Aangekomen in Houston zagen we deze muurschildering op het vliegveld, daar moest ik natuurlijk even mee op de foto! En ja, omdat we maar een weekje gingen had ik alleen mijn trolley (handbagage) mee.

Bij het vliegveld haalden we meteen onze huurauto op, een Ford Mustang V8 nog wat (Wouter was er in ieder geval blij mee). Wat een vette bak!

We reden meteen door naar de eerste AirBnB. Storehouse Studio Downtown, een super leuke studio gebouwd naast hun eigen huis. We konden zelf naar binnen en naast het leuke interieur was er koffie, thee en water aanwezig en wat ontbijtgranen.

Om over onze jetlag te komen, begonnen we onze eerste dag met een bezoek aan de Texaanse supermarkt H.E.B. waar we wat drinken en snacks te kopen en gingen we naar de outlet om wat eerste inkopen te doen, ik had namelijk een vrij lege koffer mee, omdat ik al had ingepland meteen naar de Levi’s outlet te gaan. We aten ook in het outlet centrum, ik eet op vakantie overigens vegetarisch in plaats van vegan, dus ik had een super lekker broodje met gegrilde groenten en kaas.

Uitgeput op tijd naar bed, wat is deze studio toch gezellig!

De volgende ochtend vroeg wakker en meteen op pad. We begonnen de dag in het Buffalo Bayou park, een mooi park met beelden, uitzicht over de skyline van downtown Houston, vleermuizen en veel zwaluwnestjes onder bruggen. Het was lekker weer, dus we wandelden lekker rond. We bezochten ook het skatepark en een honden uitlaatplek.

De tweede AirBNB waar we verbleven was ook een studio die in een tuin gebouwd is, Casita East, super schoon en leuk ingericht. We bleven hier de 2 laatste nachten van onze trip.

Vanaf hier bezochten we Hermann Park, waar we rondliepen tussen de vijvers en de Houston Zoo bezochten.

Op de laatste dag in Texas gingen we nog een keer langs de outlet, onderweg stopten we even bij Nasa Space Center. We gingen er niet naar binnen, maar buiten konden we ook al foto’s maken!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply