Hotspots, Nederland, Reizen

Hotspot: Yoghurt Barn, Utrecht

yoghurtbarn01
We begonnen onze Utrecht food tour met een uitgebreid ontbijt bij de YoghurtBarn.  We mochten allemaal een van de specials kiezen, met een warme drank. Ik koos de Merry Berry met hangop. Terwijl ze het klaarmaakten schoot ik een heleboel foto’s!

De Yoghurt Barn verkoopt niet alleen verschillende soorten yoghurt met heerlijke toppings, ze hebben ook heerlijke versgebakken broodjes, croissants, speciale koffies met keus uit plantaardige melk, thee en sapjes. Je kunt er een high tea doen, een picknick box afhalen en zelfgemaakte granola mee naar huis nemen.

Het interieur is geweldig en helemaal mijn smaak. Industrieel maar huiselijk, love it!

yoghurtbarn02

yoghurtbarn03

yoghurtbarn04

yoghurtbarn05

yoghurtbarn06
We hebben er erg genoten van al het heerlijke eten wat we kregen. Ik kom zeker terug om een ander smaakje te proeven! Zeker een aanrader voor een heerlijk en gezond ontbijtje.

YoghurtBarn Utrecht
Vinkenburgstraat 15
3512 AA Utrecht

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply