Groot Brittanië, Hotspots

Londen Hotspot: Workshop Coffee Co.

workshopcoffee01
Wouter is gek op een goede kop espresso, dus als we ergens heen gaan kijk ik altijd even of er een goede koffiezaak zit om even langs te gaan. Ik vind het zelf altijd belangrijk dat ze ook koffie serveren met plantaardige melk. En dan het liefst notenmelk, maar soya is ook oké. Dus toen we naar Londen gingen las ik over Workshop Coffee Co en ik zette het meteen op ons ‘must see/do’ lijstje.

We hadden even een pauze nodig van de drukte op Oxford Street, dus we gingen door een smal steegje naast de H&M en kwamen op St. Christofer’s Place terecht, waar je Workshop Coffee Co. kunt vinden. We hadden ook al aardig wat trek gekregen van al het lopen, dus bestelden we ook nog wat te eten.

Ze schenken hun eigen lokaal geroosterde koffie en deze koffiebar heeft een vriendelijke uitstraling. Je hoeft er niet gekleed als hipster rond te lopen, er komen allemaal soorten mensen binnen, waaruit blijkt dat de koffie ook echt goed is.

workshopcoffee04

workshopcoffee03

workshopcoffee02
Wouter bestelde uiteraard een espresso en ik nam een cappuccino met amandelmelk. We kregen er zonder te vragen 2 glazen water bij, top! We bestelden er een gerookte kip, brie en apple sandwich bij en een verse croissant.

workshopcoffee05

De foto van mijn broodje die ik op Instagram deelde:

‘sourcing, roasting and serving the best coffee possible’

De koffie was inderdaad erg goed en de broodjes ook. Een perfecte plaats om even te ontsnappen aan de drukte en om de benen wat rust te geven van al het lopen. Zeker een aanrader!

Workshop Coffee Co
1 Barrett Street
Marylebone
W1U 1AX

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply