Drinken, Recepten

Recept: Anti Candida smoothie bowl

smoothiebowlEen heleboel mensen hebben last van overmatig candida schimmel in hun darmen. Daarvoor heb ik een anti candida smoothie bowl bedacht dat past binnen het Candida dieet. De eerste paar hapjes zijn misschien een beetje zuur, maar na wat wennen toch erg lekker en fris! Wil je het zelf ook eens proberen? Hier is het recept:

Ingredienten:

 • 1 Granny Smith appel
 • 1 grapefruit
 • 1/2 citroen
 • 1/2 limoen
 • 1 hand spinazie
 • 4 eetl biogarde yoghurt
 • 1 eetl cocosschaafsel
 • 1 eetl almandelschaafsel
 • 1 theel chia zaadjes

Instructies:

 1. Maak de appel schoon en snijd het in kleine stukjes. Schil de grapefruit, citroen en limoen en stop het in de blender. Doe de spinazie erbovenop en blend het tot een glad mengsel, voeg eventueel wat water of cocoswater toe als het te dik is.
 2. Doe de smoothie in een schaaltje en doe er de cocosschaafsel, amandelschaafsel en chia zaadjes bovenop.

smoothiebowl

Enjoy!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply