Breakfast, Recipes

Strawberry Cheesecake Overnight Proats

Sinds ik wat serieuzer aan het sporten ben, let ik ook een beetje op mijn proteïne inname, met name of ik wel genoeg binnen krijg. Overnight oats is altijd makkelijk voor drukke werkdagen en makkelijk om extra proteïne aan toe te voegen, vandaar ‘Proats’. Ik vind het leuk om te variëren met smaken aangezien ik snel uitgekeken ben als ik het dagelijks eet. Deze Strawberry Cheesecake Overnight Proats vielen zowel bij mij als mijn vriend erg in de smaak, dus ik besloot het recept hier te delen.

Benodigdheden:

 • 40 gram (4 grote eetlepels) havervlokken
 • 5 gram chiazaad
 • 10 gram Proteïne poeder met vanille smaak
 • 150 ml Alpro protein
 • 5 aardbeien, in kleine stukjes
 • 60 gram Isey Skyr Aardbei witte chocolade
 • 1 Speculoos koekje, verkruimeld

Instructies:

 • Doe in een afsluitbaar potje (ik gebruik meestal een weckpotje of een leeg Bonne Maman jampotje) de havervlokken, chiazaad en proteïne poeder, meng dit met een vork goed door elkaar.
 • Schenk de Alpro Protein erbij en roer nog eens goed, let goed op dat er geen droge havermout aan de onderkant meer zit. Meng daarna de helft van de aardbeien door de pap.
 • Zet de potjes zo’n 10 minuten afgesloten in de koelkast om op te stijven.
 • Lepel 60 gram van de Isey Skyr met aardbeien witte chocolade smaak op het mengsel en spreid het uit tot aan de randen van het potje voor een mooie laag. Leg de rest van de stukjes aardbeien erop en maak het af met het verkruimelde Speculoos koekje.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply