Recipes, Smoothies & Juices

Iced coconut matcha latte

Afgelopen jaar ben ik Matcha thee erg gaan waarderen, meestal drink ik het als een latte met opgeschuimde Alpro vanille drink. Maar nu in de zomer doe ik hetzelfde maar dan met ijsblokjes en koud opgeschuimde soya melk. Ik was toe aan variatie en maakte deze heerlijke versie!

Benodigdheden:

 • (Ceremoniele) Matcha poeder
 • Alpro Barista kokosnoot
 • Monin Kokossiroop of Body & Fit natural flavouring drops in kokossmaak.
 • IJsklontjes
 • Melkopschuimer
 • Matcha accessoires

Instructies:

 • Maak matcha thee, zie mijn recept en uitleg over matcha.
 • Doe de Alpro Barista kokosnoot in de melkopschuimer tot aan het max lijntje en schuim het koud op.
 • Doe ondertussen kokossiroop naar smaak in een glas. Ik hou zelf niet van heel zoet, dus ik doe er maar een klein beetje in. Als je op je calorieen let, kan je ook flavour drops van body en Fit gebruiken.
 • Doe er wat ijsklontjes bij en schenk hier de opgeschuimde melk op.
 • Vul het glas aan met de matcha thee, doe er een rietje in om mee te roeren en genieten maar!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply