Recepten, Smoothies & Sapjes

Recept: Koningsdag smoothie

smoothie01
Woensdag is het alweer zo ver, Koningsdag! Speciaal voor deze dag maakte ik een heerlijke oranje smoothie om de dag mee te beginnen. Ik heb namelijk een goede bodem nodig, want ik ben van plan de dag door te brengen met vriendinnen, drankjes en dansjes. Dit is natuurlijk niet mijn hele ontbijt, ik denk dat ik hiernaast ook nog een Carrot Mug Cake maak. Wat ga jij woensdag doen?

Wat heb je nodig voor 2 grote glazen:

  • 2 wortelen, geschaafd, in blokjes en 5 minuten gekookt
  • 1/2 cup mango blokjes (vriezer)
  • 1/2 cup ananas
  • Sap van 3 sinaasappels
  • Sap van 1 citroen
  • Granaatappelpitjes

What you do:

  1. Doe alles, behalve de granaatappelpitjes in een blender en blend het totdat je een mooie smoothie hebt.
  2. Doe het in een groot glas en decoreer het met wat granaatpappelpitjes.

smoothie02

Heel veel plezier met Koningsdag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply