Italië, Reisverslagen

2 dagen in Rome, Italië

07
Mijn eerste vakantie met Wouter was een roadtrip naar Toscane, Italië. We hadden het zo leuk met z’n tweetjes dat we er nog 2 dagen Rome bijboekten voordat we naar huis moesten rijden. Dit is een foto verslag van wat we allemaal hebben bezocht in deze twee dagen. Misschien kun je dit als inspiratie gebruiken voor je eigen tripje naar Rome!

Dag één
01
Sint Pieter plein, Vaticaanstad.

02
Ponte San’Angelo (Sint Angelo brug)

03
Wat van de mooie engelen beelden door Bernini.
04

05
Fontana dei Quattro Fiumi (Fontijn van de vier rivieren) op Piazza Navona.

06
Pantheon

08
Wij voor de Trevi fontijn. Natuurlijk deden we een wens.

Dag twee
10
Basilica di Santa Maria Maggiore

11
Het colosseum mocht niet ontbreken natuurlijk! Deze verklede mannen proberen je op te lichten door veel te veel geld te vragen voor dit soort foto’s. Zorg dat je maar heel weinig geld (zichtbaar) op zak hebt, dan kom je er vanaf met een 5 euro briefje.

12

13

14

15

16
Palatino

17

18

19
Het Romeinse Forum

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply someone 20/04/16

    Don’t show your life.

  • Leave a Reply