Lunch, Ontbijt, Recepten, Sausjes & Dips

De simpelste vegan kruidenkaas ooit

Soms hoeft het allemaal niet zo moeilijk te zijn. Er zijn super veel recepten voor het maken van vegan ‘kaasjes’ en dat is ook heel leuk om te doen, maar soms heb je daar gewoon geen tijd en zin voor. Dit recept (als je het al een recept kan noemen) is voor van die dagen dat je even snel wat moet maken, een vegan optie op een kaasplankje, iets lekkers voor op vrijdagavond met een wijntje, of gewoon een lekkere spread voor op je bagels.

Wat je nodig hebt:

  • Violife creamy (roomkaas)
  • Handje bieslook, super fijn gesneden
  • 1 volle theelepel knoflookpoeder
  • Zwarte peper naar smaak
  • Snufje zout

Meng de ingrediënten goed door elkaar en bewaar het in een afgesloten bakje in de koelkast, klaar voor gebruik!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply