Frankrijk, Hotspots

Hotspot: Roomies, Parijs

Op onze eerste dag in Parijs, wilde ik heel graag bij Roomies eten. Ik had op internet gelezen dat ze de lekkerste (betaalbare) burgers van Parijs hebben. En burgers zijn altijd een goed idee na een lange dag wandelen.

Je kan er je eigen burger bedenken. Je kiest je eigen toppings en bijgerechten, super leuk! Ik ging voor een cheeseburger met geitenkaas. Ik dacht een plakje geitenkaas erop te krijgen, maar het was echt een dik stuk geitenkaas, zooo lekker! Ik had er de speciale Roomies saus op, gecarameliseerde uitjes, paprika en wat sla op. Een erg goede combi. We kozen er patatjes bij en een lekker glas wijn. Roomies is zeker een aanrader als je een lekkere burger wilt als je in Parijs bent.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply