Hotspots, Nederland

Hotspot: SLA, Amsterdam

Tijdens onze food tour georganiseerd door Lisa van Lisa Goes Vegan, begonnen we de dag bij SLA, een salade bar met meerdere locaties in Amsterdam, ze hebben geweldige salades, maar daar kwamen we vandaag niet voor.

Er stond al een grote tafel voor ons gedekt met mooie bossen bloemen en heerlijke verse sappen. In plaats van salades kregen we schalen vol met heerlijke vegan gebakjes. En ik was toch een beetje verrast van hoe lekker ze allemaal waren! Als ik de keuze heb tussen een vegan gebakje en een niet vegan gebakje, zou ik nu zeker voor vegan gaan. Het smaakt net zo goed en misschien wel beter.

Ook het interieur bij SLA vind ik heel mooi. Er hangt een goede sfeer en we werden super goed geholpen. Ik kan niet wachten om weer een keer terug te gaan voor zo’n heerlijke salade en misschien om hun boek te kopen die heel goed op de plank past in onze nieuwe keuken.

SLA Middenweg
Middenweg 55B-H • 1098AD Amsterdam

SLA Utrechtsestraat
Utrechtsestraat 10hs • 1017 VN Amsterdam

SLA Zuidas
Claude Debussylaan 35 • 1082 MC, Amsterdam

SLA Westerstraat
Westerstraat 34 • 1015 MK, Amsterdam

SLA Ceintuurbaan
Ceintuurbaan 149 • 1072 GB, Amsterdam

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply