Hotspots, Nederland, Reizen

Hotspot: Bertmans, Rotterdam

bermans01

Ik ging op een food tour door Rotterdam met deze foodies: Charlie from Charlie’s Kitchen, Michelle van Studentenvoer, Chantal van Feel Good By Food, Lisa van Lisa Goes Vegan en Eline van @elinekemp(Instagram). We begonnen onze tour met een ontbijt bij Bertmans. Ik keek hier erg naar uit, want ik had al een hele hoop goeie verhalen gehoord en super mooie foto’s gezien van overheerlijke gerechten op Instagram. We kregen een warm welkom en er was al een grote tafel voor ons gedekt. Kijk je mee?

bermans02Bertmans is een ontbijt en lunch restaurant in Rotterdam en heeft een heleboel gezonde, vegetarische, veganistische en glutenvrije opties op de kaart. Ook zijn er genoeg opties voor drinken, zoals sappen, smoothies, huisgemaakte limonade, koffie en thee.

Eline en ik konden niet kiezen, dus besloten we een fruit crumble en bananen pannenkoeken met cashewcrème te delen. Ik ben heel blij dat we dat deden, want beide gerechten waren heerlijk. Na ons ontbijt kregen wij ook nog snacks te proeven van  Sue Rotterdam en  Sharp Sharp. Mijn favoriet was Sue’s Key Lime pie. Vegan en suikervrij, perfect!
bermans03

bermans04

bermans05

bermans06

bermans07

bermans08
Het interieur is super mooi en het personeel super. Ik raad Bertmans zeker aan als je zin hebt in een heerlijk en gezond ontbijt, lunch of alleen al voor een bakje koffie of thee met een heerlijk gebakje. Ik wil zeker nog eens terugkomen voor een lunch om wat van de hartige gerechten te proeven!

Bertmans
Zaagmolenkade 15
Rotterdam
Instagram: @bertmansrotterdam

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply