Hotspots, Nederland, Reizen

Hotspot: Yada Yada, Zaandam

yadayada01
Zaandam is al een tijdje een super leuke hotspot rijker. Yada Yada Market, een food & lifestyle markt in het industriële gedeelte van Zaandam. Je kunt er heerlijk eten bij alle food kraampjes, er zijn heerlijke wijntjes, cocktails en speciaal biertjes te krijgen, maar ook home made limonade, sapjes en smoothies. Voor ieder wat wils en er komt steeds meer bij. Ook kun je er leuk shoppen, de kinderen kunnen er spelen en is er elk weekend live muziek. Tijdens de koude dagen staan de terrasverwarmers aan en is het dé perfecte plek om heen te gaan voor een gezellig uitje tijdens een regenachtige dag.

Samen met mijn ouders en Wouter gingen wij er een hapje eten, we hadden overheerlijke hamburgers besteld, crepes en suikervrije taart als toetje en heerlijke drankjes on the side. Kijk je mee?

yadayada02

yadayada03

yadayada06

yadayada04

yadayada05

yadayada07

yadayada08

yadayada09

yadayada10

Yada Yada Market
Hembrug Eventspark
Grote Hulzen 42
RH Zaandam
Netherlands

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply