Reisverslagen, Reizen, Verenigde Staten

Californië: San Diego – La Jolla en Balboa Park

San Diego is maar een uurtje rijden vanaf Carlsbad, waar we verbleven, dus Roger nam ons vaak mee die kant op voor bijvoorbeeld een diner in de haven met uitzicht op de skyline van San Diego, drankjes in de Gaslight District, om te shoppen en om de zonsondergang te bekijken vanaf het strand. Zo gingen we ook naar La Jolla en Balboa park, en dat zijn toch wel mijn favorite plekken om te fotograferen, dus hierbij een fotoverslag van deze plekken!


La Jolla

Mijn neef Roger nam ons mee naar La Jolla, San Diego, omdat we graag zeeleeuwen wilden zien. We kregen zeker wat we wilden en we roken ze al voordat we ze hoorden en zagen, man wat stinken die beesten. Maar het was super leuk om ze te zien zonnebaden met hun jongen en ze te zien rondzwemmen in de oceaan. We liepen langs de indrukwekkende kust richting La Jolla Cove, een inham in de kustlijn met een strandje en een kleine grot. Ook hier zwommen weer zeeleeuwen rond. Onderweg zagen we ook vogels op hun nest en een paar eekhoorntjes.


Balboa Park

Zeker weten één van mijn favoriete parken. We waren er al een keer geweest in de avond, wat ook zeker een aanrader is met alle verlichte gebouwen en fonteinen. Maar ik wist nog van mijn vorige USA trip 6 jaar geleden, dat het park met daglicht nóg mooier is. Ik wilde dus graag nog terug om met daglicht er te fotograferen en ik ben heel blij dat we dat hebben gedaan!


Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Petra Fisher 17/08/18

    Wat een prachtige foto’s van neen geweldige vakantie mop xxx

  • Leave a Reply