Hotspots, Nederland, Reizen

Pompoenboerderij Onderdijk

De afgelopen drie jaar zijn Shannon (a.k.a. Sniffy) en ik op zoek naar dé perfecte pompoenboerderij voor het ultieme herfstgevoel, een fotoshoot te doen en om pompoenen te kopen. Helaas hebben wij het perfecte Amerikaanse plaatje wat in ons hoofd zit nog niet gevonden, maar Pompoenboerderij Onderdijk kwam heel erg in de buurt!

Zoals je ziet is de fotoshoot goed gekomen! Bij Pompoenboerderij Onderdijk is het wat meer dan de meeste pompoenverkopers die je langs de weg kunt vinden. De pompoenen staan mooi uitgestald en ze hebben diverse hoekjes waar je leuke foto’s kunt maken. De pompoenen zijn goed geprijsd en er was een speelhoekje voor kinderen, top!

Naast wat je ziet op de foto’s is er ook een grote loods met nog meer pompoenen in alle soorten en maten, herfststukjes, oud boeren gereedschap, het speelhoekje en grappige ’tegeltjes wijsheden’.

Het enige wat het voor mij compleet zou maken is nog minder het gevoel van langs de weg kopen. Een kraampje waar je bijvoorbeeld warme chocolade melk (of nog beter Pumpkin Spice Latte) kan halen, warme cider, herfstige koeken (of donuts!). En dan om het Amerikaanse herfstsprookje compleet te maken, een appel/peren boomgaard en een doolhof door het maisveld lol. Maar dat is denk ik teveel gevraagd voor ons koude kikkerlandje in tijden van Corona. Als iemand zoiets weet in Nederland, laat het me vooral weten!

Al met al is het zeker een aanrader om hierheen te gaan als je in de buurt bent, wij hebben ons er zeker vermaakt en we hebben onze traditionele herfstfoto’s weer binnen! Er zijn lieve honden, katten en een kitten(!) om mee te knuffelen en super aardige mensen.

Pompoenboerderij Onderdijk
Dirkbijvoetweg 19
1693 hm Wervershoof

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply