Reisverslagen, Reizen, Verenigde Staten

Californië – South Lake Tahoe


Vanaf Bryce Canyon hadden we een hele dag rijden op het menu staan, uiteindelijk kwamen we na zo’n 8 uur inclusief wat tussenstops aan bij Fallon, waar we een nacht bleven voordat we naar Lake Tahoe zouden gaan, zodoende kwamen we de volgende dag in de middag aan in South Lake Tahoe, een stadje op de grens van Nevada en Californië. We verbleven op Tahoe Valley Campground met onze camper en vanuit daar konden we een trolley nemen naar het meer. Helaas zou dat ook de laatste trolley zijn en moesten we vanaf het meer weer 1,5 uur naar huis wandelen. Gelukkig was de omgeving mooi en kwamen we ook nog een TK Maxx tegen voor een tussenstop. Bij het meer zelf was het leuk, er waren super veel mensen die aan watersport deden, aan het picknicken waren en we kregen nog gezelschap van een paar Canadese ganzen. Eenmaal weer terug bij de camper had Roger het avondeten al klaar staan, helemaal top!

Kijk je mee naar de foto’s?


Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply