Events, Reisverslagen, Reizen, Verenigde Staten

Californië: San Diego County Fair 2018

We hadden de mazzel dat tijdens onze trip de San Diego County Fair begon. Wij vonden het geweldig om zoiets typisch Amerikaans mee te maken. Een enorme kermis met 80 attracties en honderden eettentjes waar ze (voor ons) de gekste dingen verkopen, zoals kalkoenbouten, gefrituurde Oreo’s, gefrituurde alles wat je maar kan bedenken, snoep, koek, hot dogs, corn dogs, pizza, bacon in chocolade, donuts, kaneelbroodjes, noem maar op. Je kunt de kaart met eettentjes trouwens hier bekijken als je nieuwsgierig bent. Gelukkig waren er ook wat gezonde(re) opties als sapjes en smoothies, kip van de barbecue met rijst en ananas (favoriet bij Wouter!) en taco’s met kreeft en sla (mijn favoriet). Veel gezonder ging het niet worden. Het meest vegan waren de frietjes met ketchup en misschien een Oreo.. Uiteraard deel ik van onze dag op deze kermis in een fotoverslagje:

Concert Barenaked Ladies

Elke avond is er een concert en toen wij er waren traden de Barenaked Ladies op, toen ik die naam hoorde ging er niet echt een belletje rinkelen, maar toen we het opzochten op Spotify kwamen we erachter dat deze band de titelsong van The Big Bang Theory heeft gemaakt, een van mijn favoriete TV series. Uiteraard hebben we die ook keihard meegezongen. De rest van het concert was ook super leuk, wat een leuke en gezellig band. Het was helemaal niet erg dat we de andere nummers niet kenden.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Petra Fisher Clijnk 22/08/18

    Leuke vrolijke foto’s

  • Leave a Reply