Hotspots, Nederland, Reizen

Hotspot: Peek Streetfood Bar Texel

Peek-Streetfood-Texel-Hotspot-01
Een tijdje geleden bezochten Wouter, Zoey en ik onze schoonouders die een weekje op Texel zaten. Zoals ik altijd doe, heb ik even online research gedaan naar leuke plekjes om te eten en drinken. Al snel kwam ik uit bij Peek Streetfood Bar in Den Burg. De foto’s beloofden veel goeds, goeie burgers op een toffe locatie.

Gelukkig kon ik mijn schoonouders ook enthousiast maken om hierheen te gaan, dus we reserveerden een plekje. Eenmaal aangekomen namen we lekker wat brood met verschillende smeersels, op dat moment deed ik nog niet de vegan challenge, maar hield ik het wel vegetarisch al zagen de vleesopties er erg lekker uit.

Bij Peek maken ze gebruik van zoveel mogelijk Texelse producten. Het vlees komt van Texel, net als de kaas, boter, eieren, aardappelen en veel van de groenten en kruiden. Uiteraard kunnen een Texels biertje of gin niet missen bij de maaltijd.

Ik ging uiteindelijk voor de vegetarische burger, mijn schoonvader en Wouter gingen voor een enorme steak die zij samen deelden. Mijn schoonmoeder had een biefstukje en mijn schoonzusje ging ook voor een burger. We hebben heerlijk gegeten! Iedereen was blij verrast, dus namen we ondanks dat we vol zaten toch nog een toetje. Een goddelijke cheesecake met aardbeien en blauwe bessen, yum!

PEEK – Weverstraat 39 – 1791 AA Den Burg
Peek-Streetfood-Texel-Hotspot-02

Peek-Streetfood-Texel-Hotspot-03

Peek-Streetfood-Texel-Hotspot-04

Peek-Streetfood-Texel-Hotspot-05

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Hotspot: Peek Streetfoodbar Texel - Charlie's Kitchen 16/08/17

    […] juli was ik te vinden op Texel, ik verbleef in B & B Pastorie Marie en at de eerste avond bij Peek Streetfoodbar Texel.  En dat was niet zomaar even eten hoor, mijn vriendin Mandy tipte mij via haar blog. […]

  • Leave a Reply