Cocktails, Recepten

Cider tequila cocktail

Cocktail-Recipe-Apple-Cider-02
Nu ik niet meer zwanger ben, wilde ik wat anders doen op mijn blog naast de (gezonde) receptjes, namelijk cocktails! Ik ben niet een hele grote drinker maar af en toe een goede cocktail kan ik zeker goed waarderen. Ik vind het ook leuk om te experimenteren met verschillende smaken. Al een tijdje wilde ik iets maken met het flesje Magners Original Cider die al even in mijn voorraadkast stond en dit is wat ik ermee maakte, het was erg lekker!

Ingrediënten:
Tip: Gebruik shotglaasjes als deel.

  • 4 delen appel cider
  • 1 deel tequila
  • 3 delen 7-up of Sprite
  • sap en schil van een halve citroen
  • 2 takjes verse munt
  • Wat plakjes citroen voor decoratie
  • 4 ijsklontjes

Instructies:

  1. Doe het ijs in een groot glas, giet hierbij de appel cider, tequila, 7-Up en het schil en sap van de citroen.
  2. Zet er een rietje in en roer hiermee alles goed door elkaar. Voeg nu takjes munt, en schijfjes citroen toe en doe 1 van de citroenschijfjes op de rand van je glas. Dan ziet het er extra gezellig uit!

Cocktail-Recipe-Apple-Cider-03

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply