Groot Brittanië, Reisverslagen

Lang weekend in Londen, dag 3

london34
Op onze derde dag in Londen wilde ik graag naar King Cross station, Camden Town en Soho. Dus we stonden weer vroeg op en gingen op pad. Uiteraard wilde ik nog met de beroemde telefooncellen op de foto. Het weer was weer super mooi dus was het een lekker loopje naar het station. Hier is weer een fotoverslagje van onze dag:

london35
De enige reden dat ik graag naar dit station wilde, was dat ik graag op de foto wilde bij perron 9 3/4:

Yes! Today I checked off a big one on my London to see list. 😁

A photo posted by Mandy Fisher (@daintybooks) on

We moesten even in de rij wachten, maar de mensen die er werken waren goed bezig ons te entertainen, dus we waren niet snel verveeld.

Toen we de foto’s hadden gingen we op zoek naar een plek om te ontbijten en kwamen we uit bij Granger & Co, een super leuke plekje waar je terecht kunt voor een gezond ontbijt of lunch. Meer hierover in een hotspot post.

london36

Toen we onze buikjes weer gevuld hadden liepen we verder naar Camden Town, om de markten te bezoeken. Wat een geweldige buurt is dit zeg, zo anders dan het chique centrum! Super mooie street art, leuke winkeltjes en geweldige food trucks. We hebben hier een hele tijd rondgelopen en alle kraampjes bekeken en eten uitgeprobeerd toen we honger kregen.

london38

london39

london40

london4

Toen we er klaar mee waren besloten we een cronut te kopen om mee te nemen en op te eten in een parkje waar we even lekker gingen zitten om bij te komen van al het lopen.

london42

london43

london44

We eindigden de dag met shoppen, kochten sushi als diner en aten het lekker in onze hotelkamer op!

london45

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply