Groot Brittanië, Hotspots

Londen Hotspot: Dalloway Terrace

Dalloway01
Op onze eerste dag in Londen waren we op zoek naar een leuk restaurantje dichtbij ons hotel in Bloomsbury, Londens literaire centrum. Dus we keken op Tripadviser en kwamen uit op dit geweldige plekje. Dalloway Terrace is vernoemd naar het gelijknamige karakter bedacht door Virginia Woolf, een auteur wiens naam altijd geassocieerd zal worden met Bloomsbury. Dalloway Terrace is een elegante, poetisch en typisch Brits plekje.

Dalloway02

Dus we kleedden ons om en liepen erheen. We waren positief verrast door de aankleding van dit restaurant. Het ziet er super romantisch uit, alsof je in een mooi verlichte tuin zit in plaats van een grote drukke stad. Perfect voor onze eerste avond in Londen!

Dalloway03

We begonnen met een brood selectie en wat Parmezaanse truffle frietjes. Als voorgerecht had wouter Kort aangebraden tonijn, soya & gember dressing en ingemaakte radijs, ik had biologische gerookte zalm, Guinness brood en citroen. Beide gerechten waren heerlijk en super vers. Als hoofdgerecht had Wouter Dry-aged Aberdeed Angus biefstuk en ik had Arborio risotto met flespompoen, gember en geitenkaas en OMG het was goddelijk!
Natuurlijk moesten we ook een toetje uitproberen, duh! Wout had Lemon tart met framnozen en ik had Valrhona (een soort natte chocoladetaartje) met een pecankoekje en gezouten caramel ijs and ja, het was zo lekker als dat het klinkt!

Dalloway04

Dit super leuke tentje is zeker weten een aanrader als je op zoek bent naar goed en betaalbaar eten, een romantische avond uit of een gezellige avond met vrienden.

Dalloway Terrace
16-22 Great Russell Street
London WC1B 3NN

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply