Lezen

Maandoverzicht: April & Mei ’16

mrapril01
Deze maanden zijn zo snel voorbij gegaan, dat ik niet eens in de gaten heb gehad dat ik vergeten was een maandoverzicht te maken voor April, oeps! Door de trip naar Londen en een berg werk heb ik er nooit meer aan gedacht haha! Maar dat maakt niet uit, dan maar weer een combinatie met deze maand, die ook alweer bijna voorbij is!

Ik heb aardig wat boeken gelezen:

  • Marissa Meyer – Stars Above (The Lunar Chronicles #4.5)
  • V. E. Schwab – A Darker Shade of Magic (Shades of Magic #1)
  • Emily St. John Mandel – Station Eleven
  • Patrick Ness – A Monster Calls
  • Naomi Novic – Uprooted

Maar niet zoveel films:

  • Pretty Little Liars S04
  • Z-Nation S01
  • The Jungle Book (2016)
  • Pretty Little Liars S05

Maar dat komt waarschijnlijk door mijn PLL verslaving!

Ik vond eigenlijk alle boeken leuk/mooi om te lezen. A Monster Calls is zo’n mooi/lief boek, echt een tranen trekker. De rest is niet voor niets gehyped op boekenblogs en booktube!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply