Reisverslagen, Verenigde Staten

Florida: Orlando Villas

orlando02
Voor wie het nog niet wist, we zijn net terug gekomen van een vakantie naar Florida van 17 dagen. De komende dagen zal ik een selectie van m’n foto’s met jullie delen (ik heb er zoooveel gemaakt!), het was een geweldige reis. We vlogen vanaf Amsterdam Schiphol naar Orlando Sanford, waar onze huurauto al voor ons klaar stond, groot genoeg voor 5 mensen met 5 grote koffers en handbagage: een Toyota Sienna. De eerste 7 dagen verbleven we in een villa in Orlando. Kijk verder voor de foto’s:

De villa heeft 3 slaapkamers, 3 badkamers, een grote keuken met alles wat je nodig hebt, een grote woonkamer met genoeg zitplekken en lekker een filmpje te kijken. Er was een hele kast vol DVD’s en boeken, perfect! We hadden ook een eigen zwembad, wel in een kooi tegen de krokodillen!
orlando03

orlando04

Onze knappe chauffeur

Onze knappe chauffeur

Ons uitzicht vanaf het zwembad

Ons uitzicht vanaf het zwembad

orlando07

orlando08

Starbucks!

Starbucks!

Onze villa en auto!

Onze villa en auto!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply