Hotspots, Kroatië, Reisverslagen, Reizen

Hotspot: Kokolo Juice and Smoothie Bar in Split, Kroatië


Toen ik Lydia opzocht in Split afgelopen zomer ben ik uiteraard op zoek gegaan naar leuke hotspots. In het oude centrum van Split vond ik een super leuke kraam met açai bowls, smoothies en sapjes, Kokolo Juice and Smoothie Bar. Wij hadden gelukkig mazzel en konden neerstrijken bij één van de tafeltjes op het pleintje waren we genoten van onze açai bowl. Vanaf ons plekje konden we lekker mensen kijken en van het zonnetje genieten, perfect!

Ze schenken trouwens ook alcoholische dranken voor weinig. Denk aan fleurige cocktails en sangria’s. Wat wil je nou nog meer tijdens je vakantie?

Kokolo Juice and Smoothie Bar
Trg Brace Radic 7, Split 21000, Kroatië

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply