DIY's

DIY: Eierdopjes

eihouder01
Elk jaar met pasen bedenken we weer dat we geen eierdopjes hebben en dit jaar bedacht ik het me gelukkig op tijd. Dus ging ik op pad voor eierdopjes, ik kon alleen niet echt iets vinden wat ik leuk vond, dus besloot ik zelf wat te maken. Ik vind het zelf echt leuk geworden en het is nog eens zo makkelijk, dat ik het niet kon laten om hier de kleine DIY te delen! Deze eierhouders passen perfect bij elke stijl gedekte tafel, zoals ook bij ons Scandinavische interieur.

Benodigdheden voor 2 eierdopjes:

  • 10 houten kralen met een diameter van 1,5 cm
  • Wol in de gewenste kleur
  • Saté- of cocktailprikker

Instructies:

  1. Verdeel de kralen in groepjes van 5.
  2. Rijg de 5 kralen aan het wol en gebruik een satéprikker om het wol er wat makkelijker doorheen te duwen.
  3. Leg een dubbele knoop in de wol en knip het restant wol af.
  4. Klaar! Nu nog eitjes schilderen en de paastafel ziet er gezellig uit.

eihouder02

eihouder03

eihouder04

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply