Reviews, Tekenen & Schilderen

Elle Aime tekent box unboxing

tekenbox01
Deze maand bestelde ik voor het eerst de Elle Aime tekent box met het thema Nacht. Vroeger tekende ik super veel en heb ik zelf een teken- en schilder opleiding gedaan op de Crejat academie. Maar helaas schiet het er bij mij nogal in als ik niet een opdracht heb. Zelf iets bedenken om te tekenen vind ik altijd erg lastig, dus deze box leek mij een uitstekende manier om weer te gaan tekenen. Een doosje vol inspiratie, tekenopdrachtjes en goodies, perfect! In dit artikel, deel ik wat erin zit en zodra ik wat tekeningen af heb zal ik deze uiteraard ook delen met jullie. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel mee:

tekenbox02

tekenbox04

Dit zit erin deze keer:

 • Een A5 ansichtkaart
 • Een A6 printje om op te sturen of op te hangen aan de muur.
 • 7 tekenopdrachten, voor elke dag van de week 1.
 • Twee kleinere tekenopdrachten
 • 1 grote tekenopdracht voor een uitgebreide illustratie
 • Een S.O.S. pakketje voor eerste hulp bij Creative Blocks met daarin een opdracht, kleurplaat en een quote
 • Een A6 notitieboekje en potloodje
 • Een DIY uitknipvel voor een slinger van schattige motjes
 • Een zakje oploskoffie zodat je ’s nachts door kan blijven tekenen.

tekenbox03

Ik vind het een super leuke box, met een nog leukere inhoud. Ik ben er meteen mee aan de slag gegaan en heb al wat tekeningen af, die ik uiteraard ook ga delen! Lees meer over deze box op de website van Studio Elle Aime.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Elle Aime tekent box resultaten – Dainty Dream 05/05/17

  […] maand bestelde ik de Elle Aime tekent box en de unboxing kun je hier vinden. Ondanks dat ik het een super leuk idee vind en ik de inhoud helemaal leuk vond merk ik dat […]

 • Leave a Reply