Portfolio, Paintings & Drawings

Elle Aime tekent box resultaten

elleaime01Vorige maand bestelde ik de Elle Aime tekent box en de unboxing kun je hier vinden. Ondanks dat ik het een super leuk idee vind en ik de inhoud helemaal leuk vond merk ik dat ik met de kleine erbij toch te weinig tijd heb om er ook echt iets mee te doen. Maar het loopt niet weg, dus ik bewaar het lekker voor een rustigere tijd!

Uiteindelijk hing ik de kaart tussen mijn andere kaarten aan de muur, maakte ik de coole slinger en maakte ik twee tekeningen, kijk je mee?

Slinger in de maak!
elleaime02

elleaime03

Dit zijn de twee tekeningen die ik af heb. De eerste opdracht was ‘grote beer’ en de andere opdracht wat ‘sterrenstof’. Voor de grote beer gebruikte ik de krijtjes die in het doosje zaten, een zwarte stift en een witte Posca stift voor de sterren. Voor Sterrenstof gebruikte ik fineliners.
elleaime04

elleaime05

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply