Hotspots, Nederland, Reizen

Hotspot: Sugo, Rotterdam

sugo02Een tijdje geleden ging ik met mijn vriendinnetje Michelle van Studentenvoer heerlijk lunchen bij Sugo in Rotterdam. Ik had al veel gehoord over deze pizzeria met gezonde(re) pizza’s. Zij gebruiken voor hun deeg een speciaal type biologisch meel op basis van tarwe en spelt, dat eiwitrijk en koolhydraatarm is. Het deeg bevat 80% minder gist en rijst na het kneden tot 72 uur. Dit maakt onze bodem aan de onderkant krokant en aan de binnenkant heerlijk luchtig en daardoor licht verteerbaar. Klinkt goed toch?

Nou kreeg ik de kans om van bijna alle smaken een stukje te proeven en dat heb ik ook zeker gedaan. Achteraf ook nog alle toetjes uitgeprobeerd en alles was super lekker! En inderdaad, dat vieze gevoel wat ik altijd heb na het eten van een pizza, die had ik deze keer niet! Al was ik wel vol na al die stukjes haha!

Ik zal hieronder wat van mijn favorieten delen:

Hoe kan het anders als truffel lover:

En deze is niet voor niets het populairst, inderdaad super lekker!

Pizza salami is altijd goed:

Eigenlijk waren ze allemaal lekker, maar deze sprongen er toch echt uit! Er zijn genoeg vegetarische en zelfs veganistische opties. Ook lekker biologische sapjes erbij en achteraf een lekkere kop thee.

Oh en niet de toetjes vergeten:
sugo01sugo02Een tijdje geleden ging ik met mijn vriendinnetje Michelle van Studentenvoer heerlijk lunchen bij Sugo in Rotterdam. Ik had al veel gehoord over deze pizzeria met gezonde(re) pizza’s. Zij gebruiken voor hun deeg een speciaal type biologisch meel op basis van tarwe en spelt, dat eiwitrijk en koolhydraatarm is. Het deeg bevat 80% minder gist en rijst na het kneden tot 72 uur. Dit maakt onze bodem aan de onderkant krokant en aan de binnenkant heerlijk luchtig en daardoor licht verteerbaar. Klinkt goed toch?

Nou kreeg ik de kans om van bijna alle smaken een stukje te proeven en dat heb ik ook zeker gedaan. Achteraf ook nog alle toetjes uitgeprobeerd en alles was super lekker! En inderdaad, dat vieze gevoel wat ik altijd heb na het eten van een pizza, die had ik deze keer niet! Al was ik wel vol na al die stukjes haha!

Ik zal hieronder wat van mijn favorieten delen:

Hoe kan het anders als truffel lover:

En deze is niet voor niets het populairst, inderdaad super lekker!

Pizza salami is altijd goed:

Eigenlijk waren ze allemaal lekker, maar deze sprongen er toch echt uit! Er zijn genoeg vegetarische en zelfs veganistische opties. Ook lekker biologische sapjes erbij en achteraf een lekkere kop thee.

Oh en niet de toetjes vergeten:
sugo01

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply