Hotspots, Nederland, Reizen

Hotspot: Gys, Utrecht

gys01
Tijdens onze foodtour door Utrecht, wilden we graag een burger van Meneer Smakers voor de lunch. Toen we daar arriveerden kwamen we erachter dat ze pas om 16:00 uur open gaan. Helaas! We besloten er terug te komen voor een vroeg diner en de tijd te overbruggen bij Gys. Een super leuk restaurantje voor een gezonde lunch of koffie en thee met gebak, waar wij voor gingen!
Ik was meteen verliefd op het interieur, mijn favoriete kleur op de muren, super mooie terrariums in gloeilampen (dat wil ik maken!) en vintage meubels. Dit past perfect bij het menu, die vol staat met veel lekkere gerechten waarvan veel ook vegetarisch of zelfs vegan. Charlie en ik deelden een bananen brownie met walnoten en kokos. Het was heerlijk!

gys02

gys03

gys04

gys05Ik kom hier zeker nog eens terug om te lunchen, want het zag er allemaal heerlijk uit!
Gys Utrecht
Voorstraat 77
3512 AL Utrecht
www.gysutrecht.nl
info@gysutrecht.nl
030 25 917 88

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply