Ontbijt, Recepten

Recept: Overnight oats met pompoen


Overnight oats vind ik altijd super makkelijk op ochtenden dat we het erg druk hebben. Deze keer had ik wat pompoen puree over van een curry die ik had gemaakt en dit wilde ik graag gebruiken in mijn overnight oats. Tijdens onze vakantie in Amerika nam ik ook een potje Pumpkin Spice mee en deze wilde ik natuurlijk super graag gebruiken! Pompoen in je ontbijtje is natuurlijk heerlijk tijdens de herfst en dit recept is er ideaal voor, daarom kon deze niet ontbreken op mijn blog.

Ingrediënten voor 1 potje:

  • 4 eetl. havermout
  • 1 eetl. lijnzaad
  • 1/2 eetl. chiazaad
  • 1 theel. Pumpkin Spice of koekkruiden (dit is mijn Pumpkin Spice recept)
  • 100 ml ongezoete en ongeroosterde amandelmelk

Toppings:

Instructies:

  1. Doe de havermout, lijnzaad, chiazaad, Pumpkin Spice of koekkruiden in een afsluitbaar potje en roer hier de amandelmelk doorheen. Je kunt er altijd meer amandelmelk bij doen als je het nog te dik vindt.
  2. Zet het potje in de koelkast, zodat de havermout en de zaadjes de melk goed op kunnen nemen.
  3. Doe voordat je gaat eten de pompoen bovenop de overnight oats en leg de rest van de toppings erbovenop.

Ik heb hier al verschillende overnight oat receptjes receptjes gedeeld, zoals deze carrot cake overnight oats, overnight oats met mango en kokos of Overnight oats met aardbeien en frambozen. Variatie is altijd leuk!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply