Creatief, Grafisch Ontwerp, Mamadingen

De Studio: Zoey’s geboortekaartje

zoeycard01

Aangezien ik zelf grafisch vormgever ben, moest ik natuurlijk ons eigen geboortekaartje ontwerpen. Ik vind het altijd een stuk moeilijker om iets voor mezelf te maken, omdat ik zoveel dingen leuk vind en constant dingen aan het veranderen ben, ik kan gewoon niet zo goed kiezen.

zoeycard02

Voor Zoey’s geboortekaartje wilde ik iets liefs maken, maar niet te ‘schattig’. Daarom combineerde ik de aquarel roosjes met een strakke typografie. Ik koos voor een soort aquarelpapier, waardoor het lijkt alsof de roosjes erop zijn geschilderd in plaats van geprint. Ook wilde ik iets maken wat ik als een soort klein postertje kan inlijsten. Voor de enveloppen koos ik een craft-kleurige versie van de HEMA (bespaar tip!) en maakte ik het af met zelf gemaakte stickertjes met ons logo op een rozen achtergrond. Om kosten te besparen printte ik de stickers op een A4 stickervel en gebruikte ik een pons om alles met de hand uit te ponsen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply