Lifestyle, Mamadingen

Zoey Rose

zoey01Hoi allemaal, vandaag wil ik jullie kennis laten maken met ons nieuwste gezinslid. Onze dochter Zoey Rose, of gewoon Zoey. Op Valentijnsdag beviel ik na een soepele zwangerschap en ene hele snelle, maar heftige bevalling. We werden al in de gaten gehouden omdat Zoey wat te klein was. En ze is ook een kleintje. Na haar geboorte woog ze 2490 gram en was ze 44 cm. Maar wel helemaal in verhouding met elkaar en met gezonde bolle wangetjes.

Ik probeer zo vaak mogelijk te bloggen, maar we zijn nog steeds ons ritme aan het uitvogelen en op dit moment heb ik nauwelijks tijd om zelf te eten tussen Zoey’s voedingen door. Maar dat komt vast allemaal goed en de blogposts zullen gewoon blijven komen, maar misschien iets minder dan normaal!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Miranda 05/03/17

    Wow, wat een klein meisje. Van harte gefeliciteerd en geniet van deze mooie en bijzondere tijd. Het bloggen komt wel weer.

  • Reply Een terugblik op mijn 2017 – Dainty Dream 02/01/18

    […] De geboorte van Zoey. Op Valentijnsdag werd ons dochtertje geboren na een super snelle bevalling en een prima zwangerschap. […]

  • Leave a Reply