Reisverslagen, Reizen, Verenigde Staten

Californië: Santa Monica en Venice beach

Santamonica01
Toen onze tour in Los Angeles afgelopen was, reed the gids ons nog naar Santa Monica Beach. De zon begon te schijnen (eindelijk!) en we hadden een heerlijke middag op de pier, lekker over het strand en de kinderen in de achtbaan. Toen de zon onder begon te gaan reden we ook nog even door naar Venice Beach. Jammer genoeg begon het daar al aardig donker te worden en heb ik er niet veel foto’s gemaakt. Maar het was heel cool om iedereen te zien sporten op het strand, al de tattoo en piercing winkeltjes en shabby etenstentjes waar ik mijn eerste zoete aardappelpatat ooit at! Hier zijn mijn foto’s:

Santamonica02

Santamonica03

Santamonica04

Santamonica05

Santamonica06

Santamonica07

Santamonica08

Santamonica09

Santamonica10

Santamonica11

Santamonica12

Santamonica13

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply