Lezen, Lifestyle

Gelezen boeken: Januari ’17

janwrapup
De eerste maand van 2017 is alweer voorbij! De tijd vliegt als je zwanger bent, eigenlijk altijd wel voor mij haha. Omdat ik veel moet rusten nu aan het einde van mijn zwangerschap, heb ik veel tijd om te lezen, dus dat is lekker. Mijn challenge voor dit jaar op Goodreads heb ik op 25 boeken gezet. Omdat ik gewoon niet weet hoeveel ik kan lezen straks als onze dochter is geboren in februari, ik dacht laat ik de lat niet te hoog leggen. Ik lees bijna altijd in het Engels, behalve als de schrijver het origineel in een andere taal schreef, dus dat maakt het lezen er ook niet heel snel op, maar ik vind het wel heel fijn. Deze maand heb ik al 4 boeken gelezen, dus dat loopt lekker op. Hier is de lijst van deze maand:

 1. J. K. Rowling – Harry Potter and the Chamber of secrets (Illustrated by Jim Kay)
  Nu er elk jaar een nieuw geïllustreerd Harry Potter boek uitkomt begin ik elk jaar met Harry Potter. Elk jaar zal er in oktober een nieuw boek uitkomen met illustraties van Jim Kay, die echt prachtig zijn. Het is altijd een perfect cadeautje voor op mijn kerstlijstje, vandaar dat ik er in het nieuwe jaar altijd mooi mee kan beginnen. Een nieuwe traditie! Als echte Harry Potter fan vond ik dit natuurlijk een leuk boek, maar het is niet mijn favoriet uit de serie.
 2. Sarah J. Maas – Throne of Glass
  Ik wilde al heel lang beginnen in de Throne of Glass serie, maar ik stelde het kopen van het eerste boek de hele tijd uit. Na een financiele meevaller vond ik het tijd om deze toch maar te bestellen en ik heb er absoluut geen spijt van gehad. Het leest lekker weg en de hoofdpersonage is geweldig. Nu nog de rest van de serie bestellen..
 3. Laini Taylor – Daughter of Smoke and Bone
  Dit was ook een kerstcadeau, ik kreeg de hele boxset van deze serie, top! Ook dit is net als Throne of Glass een YA fantasie serie en leest daarom lekker snel weg. Ook weer een sterke vrouwelijke hoofdpersoon, wat ik altijd wel op prijs stel. Het enige wat mij tegenstond was het ongeloofwaardige liefdesverhaal, maar daar kan ik wel doorheen lezen.
 4. Robert Galbraith – The Silkworm
  Ik weet niet waarom, maar net als met The Cuckoo’s Calling had ik een beetje moeite om erin te komen. Maar het was weer een mysterieus en spannend verhaal en pakte het toch weer elke keer op omdat ik nieuwsgierig was hoe het verder zou gaan.

Total books read in 2017: 4

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply