Lezen

Maandoverzicht: Januari ’16

mr01
Oke, ik weet dat het al een tijd februari is, maar ik wilde evengoed mijn lijstjes delen van vorige maand, januari! Zoals elk jaar houd ik weer bij welke boeken ik lees, wel films en TV series ik heb gekeken en wat voor leuke dingen ik heb gedaan. Als je hiernaar nieuwsgierig bent, lees dan verder!

wrapup01

Boeken die ik heb gelezen:

 1. J. K. Rowling & Jim Kay – The illustrated version of Harry Potter and the Philosopher’s stone
 2. Jonathan Franzen – Zuiverheid
 3. Leigh Bardugo – Siege and Storm (Grisha Trilogy, #2)
 4. Leigh Bardugo – Ruin and Rising (Grisha Trilogy, #3)

Wow, de geïllustreerde versie van Harry Potter is zooo mooi. Heel fijn dat het niet gebaseerd is op de films. Ik kan niet wachten tot het volgende deel uit komt. Zoals het er nu uitziet komt er elk jaar 1 uit, dus dat wordt weer 7 jaar geduldig zijn! Ik heb nu alle delen van De Grisha trilogie gelezen en ik vond het best leuk. Het eerste boek was super, een beetje cliché misschien, maar ik verwacht vaak niet anders van een YA boek. Ik vond de hoofdpersonen leuk, de bijrollen ook (Genya & Bragha). Maar ik vond deze twee boeken toch wat minder, ik vond het verhaal moeizaam vooruit komen en minder ‘diep’ op de persoonlijkheden in gaan. Evengoed heb ik me toch goed vermaakt en ben ik blij dat ik ze heb gelezen. Zuiverheid is niet mijn favoriete genre en het kostte mij een heleboel tijd om doorheen te komen. Toch vond ik het een interessant boek.
Films en TV series die ik heb gezien:

 1. Pretty Little Liars S01 (2010)
 2. Mongol (2007)
 3. Equililbrium (2002)
 4. Orange is the new Black S03 (2013)
 5. The Revenant (2015)

Mijn favorieten zijn PLL, ik ben verslaafd, zelfs als 30 jarige haha. OitnB was ook weer super leuk, ik houd van de humor in die serie (en Ruby Rose!) en ik kan niet wachten tot seizoen 4. The Revenant was een super mooie film, prachtige shots van adembenemende natuur. Ik vond het alleen een beetje langdradig op een gegeven moment en ik houd niet zo van wraak films.
Leuke dingen die ik heb gedaan:

 • Heel veel dates met lieve vriendinnetjes toen Wouter op wintersport was.
 • Ik verfde mijn haar bordeaux.
 • Wij vierden onze 30e verjaardag en deden meteen een housewarming.
 • Een spontane date met Debbie.
 • Veel etentjes met vrienden en familie.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply