Drinken, Recepten

Fruitige amandelsmoothie

sunnywintersmoothie01
Deze smoothie maakte ik op een koude winterdag omdat ik behoefte had aan wat extra vitamientjes! Het was het perfecte moment om eindelijk de ongeroosterde amandelmelk versie van Alpro uit te proberen. Ik raapte het fruit bij elkaar wat ik nog in huis had en fabriceerde deze heerlijke smoothie.

Benodigdheden voor 1 smoothie:

  • 1 perssinaasappel, zonder schil
  • 1 grote peer
  • handje bevroren mangoblokjes
  • 100 ml Alpro Amandelmelk unroasted
  • 1 eetl amandelschaafsel

Instructies:

Doe alles, behalve het amandelschaafsel, in een blender en blend tot een gladde smoothie, als het nog te dik is doe je er wat extra amandelmelk bij! Schenk de smoothie in een glas en maak het af met wat amandelschaafsel en een leuk rietje!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply