Events, Reviews

Event: UNC persevent + kortingscode

unc01
Vorige week mocht ik aanwezig zijn bij het persevent van UNC Amsterdam, oftewel, Urban Nature Culture. Een super vet nieuw merk met mooie huis- en tafelaccessoires. We kwamen binnen in een prachtige showroom waar de hele voorjaarslijn was gepresenteerd samen met een heleboel heerlijke vegan hapjes, live muziek en frisse drankjes. Kijk je mee naar de rest van alle foto’s die ik heb gemaakt? En uiteraard heb ik ook nog een kortingscode voor jullie!

UNC brings you the many stories, rare finds and lost treasures she’s collected throughout the years, found in different cultures, giant metropolises and far-away villages. Its products are part of the global society as the work of inventive minds and hard-working, creative people. UNC brings you the world right at home.

unc02

unc03

unc04

unc05

unc06

unc07

unc08

unc09

unc10

unc11

unc12

unc13

Misschien hadden jullie het al gezien op mijn Instagram, maar ik heb al een heleboel spulletjes van UNC. Zo zijn de bamboebordjes mijn favoriet, maar ik heb ook de prachtige witte borden en schalen, de mooie glazen, theedoeken, noem maar op!

unc14

unc15

Voordat we naar huis gingen kregen we nog een super leuke goodiebag mét een kortingscode die we met jullie mogen delen. Gebruik deze code: UNC5EUR bij een bestelling boven de 50,-.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply