Frankrijk, Reisverslagen

Parijs: Louvre & Notre Dame

paris01Op onze tweede dag in Parijs gingen we naar Eric Kayser voor een verse croissant en een kopje koffie. Het was super mooi weer, dus we besloten om niet het Louvre in te gaan, maar om eromheen te lopen. De Tuileries is één van mijn favoriete plekjes van Parijs. Een beeldschoon park omringd door indrukwekkende gebouwen. Daarna liepen we naar Ile de la Cité om de Notre Dame te zien en een slotje te hangen op Pont des Arts. Nou ja, aan de zijkant want op de brug mag het helaas niet meer. Evengoed was het heel romantisch!  Toen we zere benen kregen van al het lopen namen een boottrip over de Seine, we stapten uit bij Champs Elysées om te winkelen en stapten weer op voor het laatste stukje terug naar het hotel. Kijk verder voor de foto’s:


paris02paris03paris04paris05paris07paris08paris09paris10paris11

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply