Personal, Reviews

Tastea Energy Boost + Kortingscode

TASTEA01

Als echte theeleut, koffie lust ik alleen met siroopjes, opgeschuimde (amandel)melk en slagroom, kon ik het aanbod om Tastea thee uit te proberen natuurlijk niet afslaan! Toen ik een smaakje ging uitzoeken kwam ik eerst terecht bij de borstvoedingsthee, Mama’s Milkshake. Maar eigenlijk zit dat wel goed en besloot ik toch voor Energy Boost te gaan. Met het oog op het einde van mijn verlof en het starten van een nieuwe baan leek mij dit wel een verstandige keuze!

TASTEA02De Tastea Energy boost zou goed zijn voor:

  • meer energie
  • omgaan met stress
  • ontspannen
  • vitamine boost
  • mentale gezondheid bevorderen

Nou dat klinkt goed toch?

TASTEA03

De ingrediënten:
Mate green, Green rooibos, Orange peels, natural flavouring, Orange pieces, Blue cornflower, Mallow, Yellow marigold petals, Safflower petals.

De thee ziet er super mooi uit met het groen, oranje, geel en paars en ruikt ook nog eens heerlijk!

TASTEA04

Bij mijn bestelling zat ook nog eens de super handige theebeker:

De tastea beker is niet alleen ideaal om thuis te gebruiken zonder het gedoe van een kruidenbal, maar ook handig om overal mee naar toe te nemen!

De tastea beker is dubbelwandig, welke er voor zorgt dat de thee langer warm blijft zonder je vingers te verbranden. En de beker is perfect om koude drankjes langer koud te houden zonder condensatie.

De beker is makkelijk schoon te maken, eenvoudig in gebruik voor meerdere doeleinden, en een musthave voor elke theeliefhebber!

Bovenstaande klopt helemaal, ik nam de beker mee tijdens mijn middagwandeling met Zoey en genoot lekker van een warme thee. Ik had er wel koud water bij gedaan, omdat ik niet zo heet kan drinken en ik het een beetje eng vind als je aan de buitenkant niet kan voelen hoe heet het is. De thee bleef goed op temperatuur.

De thee zelf vind ik erg lekker. Ik ben sowieso altijd al fan van thee met sinaasappelsmaak en deze is geen uitzondering. Ik drink de thee aan het einde van de middag, wanneer ik meestal last heb van een middagdutje. Op kantoor is het iets om naar uit te kijken en thuis helpt het me productief te blijven, in plaats van moe op de bank hangen. Helemaal top dus!

Kortingscode
Het leuke is, is dat ik een kortingscode mag aanbieden! Met de kortingscode daintydream krijgen jullie 10% korting op een bestelling. Ga naar de webshop en kies de perfecte thee voor jou! Ook leuk om bijvoorbeeld de zwangerschapsthee Bun in the oven te geven aan jouw zwangere vriendin of zus. Of geef de borstvoedingsthee Mama’s Milkshake als kraamcadeau! Zelf zou ik graag de detoxthee nog weleens willen uitproberen!

De code is geldig t/m 5 juni op alle producten behalve de package deals, die zijn al voordeliger!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply