Reisverslagen, Reizen, Verenigde Staten

Illinois: Chicago

chicago01
In 2012 (alweer een hele tijd geleden!) ging ik in m’n eentje voor 5 weken naar de Verenigde Staten, waar ik verschillende plekken bezocht. Ik landde in Chicago, waar ik een dagje doorbracht met het bezichtigen van de stad. Hierbij een kleine fotoverslagje van mijn dag. In die tijd was ik nog niet heel druk met fotograferen helaas haha, maar toch leuk om terug te zien. Ik ging naar Willis Tower voor het mooie uitzicht, The Magnificent Mile, Cloud Gate (The Bean), Millennium Park en Navy Pier. Kijk je mee?

chicago02

chicago03

chicago04

chicago05

chicago06

chicago07

chicago08

chicago09

chicago10

chicago11

chicago12

chicago13

chicago14

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Nevada: Las Vegas – Dainty Dream 19/01/17

    […] een weekend in Chicago en een week in Grand Rapids Michigan, nam ik het vliegtuig naar San Diego in California, daar werd […]

  • Reply Roadbook VS 2012 – Illinois, Michigan, Californië, Arizona en Nevada – Dainty Dream 01/08/18

    […] Bekijk mijn foto’s van Chicago, Illinois hier. […]

  • Leave a Reply