Groot Brittanië, Hotspots

Hotspot: Aqua Shard, Londen

theshard03
Tijdens elk stedentripje gaan wij op zoek naar een mooi uitkijkpunt. In Londen is dat toch wel de wolkenkrabber The Shard. Helaas is het erg duur om naar de top te gaan, zo’n 30 pond per persoon. Ik heb een tip voor jullie.

Op de 31e verdieping zit het luxe restaurant Aqua Shard, waar je heerlijk kunt eten. Als je niet zoveel geld hebt, raad ik aan om het ontbijt te proberen in plaats van een diner. Het zal je duurste ontbijt ooit zijn, maar nog altijd goedkoper dan twee kaartjes naar de top! En als ik er eten bij kan krijgen ben ik al snel om.

theshard02
Wouter bestelde de eggs benedict en ik de kreeft benedict, ze waren allebei heerlijk. We hadden er wat verse jus d’orange bij en een heerlijke cappuccino van amandelmelk.

theshard01
The Shard vanaf de buitenkant.

theshard04
Zorg er wel voor dat je er een beetje netjes uit ziet!

aqua shard
Level 31 The Shard
31 St. Thomas Street
London, UK SE1 9RY
Reservations : 020 3011 1256
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply