Hotspots, Nederland, Reizen

Hotspot: Echt, Alkmaar

01
Na een boxhop in Alkmaar, eindigden we bij Echt Alkmaar voor een heerlijke lunch. Hun eten en drinken zijn huisgemaakt, vers en zonder onnatuurlijke toevoegingen zoals kunstmatige suikers etc. Ze werken met biologische producten van lokale leveranciers. Echt eten en Echt drinken. Puur, eerlijk en bereid met liefde!

We begonnen onze lunch met een Power smoothie, wat we wel konden gebruiken na een zware workout. De smoothie was gemaakt van amandelmelk, banaan, dadels en kokos.

Na onze smoothie kwam onze lunch, we moesten best even wachten en we hadden nog wel super veel honger. Gelukkig was het eten het wachten waard. Debbie en ik deelden een burger op een speltbolletje met bacon, mayonaise en sla. We deelden ook een club sandwich, gemaakt van zuurdesembrood, gerookte kip, dragon aioli, avocado, bacon en rucola. We hadden er ook een heerlijke kop thee bij:

02
Ik had theesmaak ‘Fresh’ – Een mengsel van citroengras, vlierbloesem en vanille, heel lekker!

03
De burger heel goed, met een heerlijke saus.

04
De club sandwich was ook super lekker!

05
We wilden ook het gebak uitproberen, dus koos ik de cheesecake die er heerlijk uitzag en die was dat ook, maar ik was zo vol dat ik het niet op kreeg!

06

07
Ik raad Echt zeker aan als je een dagje in Alkmaar bent. Ik ben zelf al een keer terug geweest met Wouter.

Echt Alkmaar
Marktstraat 4
1811 LG Alkmaar
The Netherlands

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply