Reviews

Review: Vegan Zoeva kwastenset

zoevabrush05
Al een tijdje had ik nieuwe make-up kwasten nodig en na een paar keer bij de Mac counter in de bijenkorf te hebben gestaan ben ik toch op zoek gegaan naar een ‘goedkoper’ alternatief. Don’t get me wrong, ik ben dol op de Mac kwasten die ik heb, maar met oog op ons nieuwe huis en alles wat we er nog aan willen doen, kan ik mijn geld beter anders besteden. Mijn oog viel op deze super mooie kwastenset van Zoeva. Een complete set voor het gezicht voor 64,95 bij de Douglas. Ik had nog wat cadeaubonnen liggen, dus die kon ik meteen opmaken!

zoevabrush01
Deze set bestaat uit:
– 104 Buffer
– 125 Stippling
– 128 Cream Cheek
– 142 Concealer Buffer
– 223 Petit Eye Blender
– 227 Soft Definer Vegan
– 235 Contour Shader
– 317 Wing Liner

De kwasten zijn super zacht en voelen heerlijk aan op mijn gezicht. Als blending brush gebruik ik nog steeds de 217 van Mac, voor de rest gebruik ik alleen nog maar deze mooie kwasten. De wing liner is niet alleen perfect om eyeliner mooi aan te brengen, maar is ook ideaal om je wenkbrauwen bij te tekenen.

Deze set was zeker mijn cadeaubonnen waard!
zoevabrush02

zoevabrush03

zoevabrush04

zoevabrush06
Deze kwastenset zit ook nog eens in een super mooi nepleren make-uptasje met felroze voering, perfect! Waar ik ook blij mee ben is dat deze kwasten vegan zijn. Ook al zijn er geen fluffie diertjes gebruikt voor deze kwasten, ze zijn toch super zacht.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply