Hotspots, Nederland, Reizen

Hotspot: The Bakery Institute, Zaandam

bakeryinstitute01
Bij The Bakery Institute in Zaandam kun je verschillende workshop en proffessionele opleidingen doen voor een carrière in een bakkerij. Maar, ze hebben ook een winkel waar je brood kan kopen dat net is gebakken, taartjes en gebakjes. We kochten er een olijfbroodje voor bij de soep, het was heerlijk. Mijn schoonmoeder gaat er altijd heen voor zuurdesembrood sinds ze deze bakkerij heeft ontdekt. Ik raad deze hotspot zeker aan als je genoeg hebt van supermarkt brood of het dure speciaal brood bij andere bakkerijen, want hier is het super goed betaalbaar!

bakeryinstitute02

bakeryinstitute03

bakeryinstitute04

bakeryinstitute05

bakeryinstitute06

The Bakery Instute
Westzijde 174-A
1506 EK Zaandam
Tel: 075 – 6157226
Email: info@bakeryinstitute.nl

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply